Velg en side

Er

Nyskapende

Autograf er en kreativ sparringspartner som skaper merverdi ved å motivere og inspirere næringsdrivende som henger fast i det gamle.

Vår kjernevirksomhet er gjennom samtaler å skape strategier og virkemidler for langsiktig vekst gjennom utvikling av merkevaren og drift.

Tett på kunden skaper vi idéer for å løse kommersielle og kulturelle utfordringer der vi også utnytter alle gratis muligheter som finnes i bedriften.

Utvikling

Vi stimulerer til nytenking og engasjement i organisasjoner som har stivnet i det etablerte.

Identitet

Vi skaper nye navn, identitet og profil som virker og kampanjer som selger.

Motivasjon

Vi inviterer til kreative samtaler, foredrag og kunstutstillinger.

Vår historie

Vi er hekta på øyeblikket kunden tar til seg vår idé. Vi elsker det vi gjør og har erfart motgang som næring til vekst. Vi utfordrer oss selv og våre kunder fordi det skaper verdifull diskusjon. Vi er er jordnære, ærlige og sier fra underveis.

Autograf ble restartet i kjølvannet av en suksess etterfulgt av motgang. Drevet frem av engasjerte jordnære og kreative mennesker som har erfart at ryggen skal være sterk for å tåle vekst. Vi utfordrer det etablerte fordi virkeligheten ikke er som den engang var. Våre øyne er våkne mot verden, men tror mest på samarbeid og individets drivkraft.

Folkene

Vi er rett på sak og kompliserer ikke oppgaven med å lesse på folk og unødvendigheter. Du møter kompetanse i alle ledd og får valuta for pengene.

Haakon Ørland

kreativ sparringspartner

Motivator, seriegründer, tekstforfatter og kunstelsker.

Tlf: 932 11 822
E-post: orland@autograf.no

Tenksom

Du skal være trygg på at vi løper den ekstra mila som må til for den beste idéen. Som en sjakkspiller ser vi hvert trekk inn i en større helhet for å trygge at strategien skaper resultater.

Enkel og direkte

I vårt galleri finner du en gammel blyantspisser som minner oss om å gjøre det enkelt og fjerne støy. Erfaring har vist at jo enklere, desto bedre kommer budskap og særpreg frem. Les mer på bloggen…

Grundig

Det finnes ingen quick fix, men vi ser mulighetene som gir mest valuta for pengene. Vi prakker ikke på unødvendigheter, men bygger en fleksibel verktøykasse som tilpasses mulighetene som dukker opp.

Lokalisering
Velkommen til oss!

Heiamyrå 2, 4031 Stavanger

Vi holder til i vårt eget galleri fylt av samtidskunst og inspirerende design som gir energi til alle besøkende. Det er vårt mål at kunstnere som trenger en stemme en gang skal få arrangere utstillinger hos oss.

Til våren skal vi male knallgult, men enda er huset hvitt. 200 meter fra Gausel stasjon. 11 minutter med tog til Stavanger og 4 minutter til Sandnes. 50 meter til 85 bussavganger i timen og gratis parkering ved døren.

AUTOGRAF AS

VIL DU HØRE VÅR MENING?
Ta kontakt!